annassnickarbod

Senaste inläggen

Av Anna - 28 mars 2012 19:15

Som sagt, det är ju frö-tider nu och just nu är det ganska lätt att få plats med alla de små fröna när de behöver så lite med plats. Men, det kommer ju till slut (förhoppningsvis) en tid när de börjar växa på sig och stora. Vart ska de då ta vägen? Ja du, det hade inte jag tänk på! Så det bar ut till Snickarboden för att stonka bräder ner från vinden, kolla mått, tänka ut plats, fundera på färg osv. Till slut när min hjärna och bräderna kommit överens (igår kväll) på hur man skulle kunna göra satt vi igång och idag ska vi fortsätta.


Jag hoppas att jag inte sågar mig i tummen!


 

ANNONS
Av Anna - 28 mars 2012 18:08

Ja, nu har det blivit tid att förbereda till trädgården! Fröna ska läggas ner i jord för att sakta, sakta, sakta gro till starka små växter. Det är nog det underbaraste med denna tid på året; det bara växer! Fast samtidigt önskar jag att ungarna kunde sluta växa, de blir så tunga att ha i knäna!


Ska eller har du redan planterat frön?

Vad blev det? :D

 

ANNONS
Av Anna - 26 mars 2012 17:30

God Eftermiddag!

I have a problem, I have a dream, hopefully I have someone who is going to help me!

Det är nämligen så här: "svärfar" (nej, jag är inte gift) har ju äran att fylla år nästa måndag, kan tänka mig att det ska firas i helgen (ingen ide att fråga karln mitt sitt guldfiskminne). Problemet är ju att jag inte har en aning om vad han önskar sig och vet inte alls vad jag ska inhandla. Men då kom jag på den briljanta idén: Jag kan ju baka! Men då kom andra problemet: Vad? Lösning: det finns ju säker superfina bloggare där ute som kan inspirera mig!


Kvalifikationer: En amatör ska klara av det och tydliga instruktioner!

Inspirera mig!

Bild: Matfeed.se 

Av Anna - 25 mars 2012 20:15

God Kväll!

Vilket suveränt väder vi har haft idag, iallfall vi som har turen att bo mitt i Sverige! Så i det vackra vädret tog jag fram några glashållare till ljus som stått länge på mitt pysselbord och några penslar och glasfärg. Det blev en (1) målad glashållare innan det började blåsa lite för mycket för min smak. Imorgon håller jag tummarna för lika bra, eller bättre, väder så man kan steka på bron.


Har ni haft bra väder?

  Påskinspirerat?

Av Anna - 25 mars 2012 16:34

Glad Våffel- och sommartidsdag!

Inte nog med att våffeldagen och omställningen av klockan nästan bara skriker ut: VÅR så har även andra dykt upp som inte får oss misstro att det är något annat på g. För när klockan ställs fram ställs också grillen fram! Idag bjöds det på hamburgare framför bron med stora familjen. Den lilla grillen fick duga idag, snön ligger faktiskt fortfarande kvar över trädgården.


Har ni tagit fram grillen än? :D


Hälsningar från Snickarboden 

Av Anna - 25 mars 2012 11:09

God dag!

Måste bara visa er vad jag ramlade över igår kväll när jag satt och kollade igenom en stor hög med bloggar igår. Supersmart, Snyggt och Funktionell - Just how I like it! Det är AnnaLena som inspirerar.

Kanske man klarar av att göra det själv med lite hjälp av en duktigt garage-pojkvän?


 

Av Anna - 24 mars 2012 18:07

God Kväll!

Jag och Skogsmullen har precis kommit hem från BabyShower för våra kära vänner som om ungefär en månad ska ha en liten bebis! Mysigt! Jätte god tacopaj och klasskaka med grädd bjöds på under de timmarna vi tittade för. Smarrigt!

Måste bara uppgradera er om vad vi upptäckte idag i rabatten, nämligen (förmodligen) det första vårtecknet här i Norrland! Nu är det bara att ställa undan skotern och börja slänga några blickar mot segelbåtarna...eller kanske det är lite för tidigt?Även i Norrland börjar det bli vår!

Foto: Annas Snickarbod

 


Av Anna - 22 mars 2012 20:00

God kväll!

Sitter här brevid mitt pysselbord inne i huset, i Snickarboden är det alldeles för stökit för att hålla på med tyger. Precis, det är tyger jag håller på med. Kommer ihåg att jag skrev om Babyshower? Ja, det är det jag försöker pyssla till men lite osäker om det kommer lyckas. Tur att man redan har fixat presenter om det skulle gå åt pipsvängen!

Jag är ingen supermästare på att hålla händerna stadig så att göra saker, speciellt att rita, med händerna har aldrig varit någon höjdare för mig när man inte ska skaka. Nej du, händerna darrar som asplöv eller som en 90åring gammal tant.

Men det finns ju en lösning för att: Schabloner! Mallar med bokstäver, mönster, ord osv. Ja, mycket finns och det är suveränt, genialiskt! Nu har även vi som har händer som darrar som en 90åring en chans! Genialiskt! En vältestad metod också har jag märkt då varenda barn på fritids verkar vara stört förälskade i mallarna. Blir ju fina fiskar när man använder den!Lite jobb krävs innan jag blir en schablon-mästare men kanske i framtiden?

Foto: Annas Snickarbod

Presentation


Betong, trä, tyg, luffarslöjd, stål, färg och ännu lite mer betong - Ja, det är det som händer ute i Annas Snickarbod. Det är Dig jag vill inspirera lika gärna som jag vill bli inspirerad av dig så lämna gärna en rad eller två innan du går!

Det har blivit olika reaktioner om den omtala

Det har blivit olika reaktioner om videon Kony, vad tycker du?
 Suveränt!
 Bra budskap, men organisationen?
 Dåligt
 Vad/vem är Kony?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ annassnickarbod med Blogkeen
Följ annassnickarbod med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se