annassnickarbod

Senaste inläggen

Av Anna - 12 april 2012 09:36

Självklart ska man börja dagen med något Gott och Nyttigt! För min del blev det en (krossad) omelett och C-Vitamin-Brustablett. Kan man bli mer nyttig? Saknade några tomater på sidan av tallriken men man kan väll inte få allt!Tips på god och nyttig frukost?

 

ANNONS
Av Anna - 7 april 2012 18:00

Kommer ni ihåg vad jag höll på med ute i Snickarboden? Om inte, kolla här!  Ett projekt har faktiskt fått kommit in på pysselbordet och nu är det måleri på hög nivå som gäller. Först hade jag tänkt att de skulle få fortsätta vara helt vita men sedan åkte maskeringstejpen fram! Vart ska det här sluta?!Tror ni det kan fungera med ränder på en tre sidor och en sida med ett handskrivet ord?

Låter det knasigt? :O


ANNONS
Av Anna - 6 april 2012 11:00


Man ska ju passa på när man äntligen får chansen så jag tar chansen att skryter!

Äntligen har jag lyckats fått något att leva!

Än har vi lite snö kvar, tyvärr för lite för att åka skoter på.. 

Av Anna - 5 april 2012 18:29

God Kväll!

Har ju helt glömt bort att visa er dessa tre snyggingar (pågående projekt!) som jag (själv, vem behöver karlarn?) snickrade ihop här i veckan. De har blivit målade i vit grundfärg som vi även målar vårt hus med. Meningen med dessa två små krukor är att mina nysådda smultronplantor ska kunna stå ute på trädgårdsbordet så man ska kunna nypa några innan grillningen, lät inte det gott!

Den större blomhållaren tänkte jag planera några högre blommor, även dessa är sådda men inga små växter har dykt upp där så jag har nog dödat de små.. Men jag har en reservplan! Pojkvännens mamma är en höjdare på jordgubbar så om mina blomfrön inte vill ta sig tar jag och anlägger ett litet jordgubbsland. Mums!

En Do-it-Yourself kommer framöver!

Trevlig påsk!


Hälsningar från Snickarboden


Av Anna - 3 april 2012 17:35God Kväll!

Efter en sväng briggslekehus.blogspot.se hittade jag denna bild och föll för pratbubblan i bakgrunden och tänkte för mig själv: kanske man kan bygga det själv och sätta kom ihåg lappar i? Kanske det blir ett blivande snickeriprojekt!Vad tycker du?

 

Av Anna - 31 mars 2012 09:00

På min vanliga runda genom bloggvärlden (tipsa mig gärna om fler bra bloggar!) så stötte jag på något extremt snyggt och som ni borde veta att jag gillar, har funktion. Nämligen Paper Lanterns! Det är DIY (Do it yourself) vilket vi gillar, gillar och gillar lite till! Tyvärr jag har inte kommit upp ur sängen så än har det inte blivit något test för mig men du kan, under bilden finns länken! Där är det steg-för-steg beskrivning. Lycka till!


 

Blev sugen att pröva?

Beskrivningen kommer från Marha Stewart!

Av Anna - 29 mars 2012 21:48

Perfekta för att så i, och ännu behändigare att planterna. Papper är ett återvinningsmaterial som kan brytas ner av jorden och därför är dessa små krukor gjorda av tidningar perfekta att gräva ner i jorden vid plantering.


            Utrustning

  • Sax
  • Tidningspapper
  • En burk att rulla runt (själv använde jag en flourtablettburk)

Beskrivning: Klipp tidningspappert några cm högre än burken. Rulla runt tidningspapperet runt burken och tryck in de extra centimeterna i burkens öppning. Dra ur burken och ta en penna eller ett annat långt föremål och peta till det invikta tidningspapperet så det blir en botten. Nu är det klart!Så enkelt och användbart att det blev en hel hög här hemma!

(Väldigt få på bilden)


Av Anna - 29 mars 2012 11:45

Eller ja, romantiska är de ju inte ännu men när de har härdat klart, slipats och tagits ur den väldigt väldigt stökiga Snickarboden hoppas jag på att de ska bli romantiska.. Ni vet väll hur de säger; det är personerna som gör det?Fullständig beskrivning kommer när slutresultatet är färdigt !


Tror ni det kommer att bli snyggt? 

Presentation


Betong, trä, tyg, luffarslöjd, stål, färg och ännu lite mer betong - Ja, det är det som händer ute i Annas Snickarbod. Det är Dig jag vill inspirera lika gärna som jag vill bli inspirerad av dig så lämna gärna en rad eller två innan du går!

Det har blivit olika reaktioner om den omtala

Det har blivit olika reaktioner om videon Kony, vad tycker du?
 Suveränt!
 Bra budskap, men organisationen?
 Dåligt
 Vad/vem är Kony?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ annassnickarbod med Blogkeen
Följ annassnickarbod med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se