annassnickarbod

Senaste inläggen

Av Anna - 19 maj 2012 16:45

Början på projektet finner du här!


Ni som hängt med vet om att jag hade lite problem med flaskhalsarna, de har sprukit och blev inte alls snyggt! Men här är min lösning: Skinn! Tanken är att klä halsarna och gömma sprickorna men samtidigt få ett snyggare avslut på flaskan innan ljuset.


 

ANNONS
Av Anna - 18 maj 2012 09:00

Nu smiter jag igen, men håller oss inom Sverige denna gång. Vi ska fara iväg ner till Dalarna för att fira pappa som blivit gammal gubbe (60 år) så blir en biltur dit ner. Usch, det är ungefär 5 timmar bilresa och när ni läser detta är vi redan på g. Och förmodligen klagar jag redan på bilåkandet...  Man har blivit så bortskämd med dagens teknik!


Allmänt

ANNONS
Av Anna - 17 maj 2012 17:30

Behöver du en uppgradering hur jag började projektet finner du det här!


Nu har flaskorna blivit sönderslagna och måste säga att betongen betedde sig väldigt konstigt, precis som den inte riktigt hade härdat klart. Den var väldigt mjuk vilket också ledde till sprickor i flaskhalsen. Och jag tycket inte det var snyggt! Men jag har snart en lösning på problemet, tack vare en väldigt snäll slöjdlärare jag hade i grundskolan, tack till honom!


 

Av Anna - 14 maj 2012 20:14

Grattar och passar även på att tipsar om bloggen Lantlif som fyller hela 5 år! En suverän blogg som aldrig gör en besviken som jag var stolt följare till även innan jag skapade min egna blogg. Nu hoppas jag att även ni tar en sväng förbi för det är absolut värt det!Allmänt

Av Anna - 10 maj 2012 11:15

Jag är nog den tråkigaste personen i världen, eller ja, iallafall när det gäller färgen. Orange finns inte i mitt hem.. En sliten mobil och ett par trosor finns faktiskt i rätt färg men är det något att visa upp på kort? Nja, inte precis. Så jag bestämde mig mitt i packningen inför resan till Amsterdam att göra något jag inte gjort på en väldigt, väldigt lång tid: Måla. Fram med penslar, duk och färg så bar det iväg. Och ja, för att vara en total nybörjare så blev det ganska snyggt!Spana in de andra deltagarna hos Stina 

Av Anna - 9 maj 2012 21:06

Nu har vi landat i Sverige efter en härlig vecka i Amsterdam, Holland!


Hälsningar från Snickarboden

Av Anna - 25 april 2012 21:00

Go kväll bloggläsare och ja, jag vet att rubriken är dyster... Men kan muntra upp med att säga att det inte är så dystert här! Det är nämligen så att Pojkvännen är ute och jobbar, mobilen på lagning, kameran hos bror som ska fotografera sitt nya vrålåk så snart är allt på väg tillbaka till mig! Kan ni gissa vad jag längtar mest efter? hihih!


I Snickarboden rullar allt på, väldigt snabbt nu för tiden måste jag säga och så fort kameran är tillbaka ska jag bjuda på några snaskiga bilder!

Av Anna - 23 april 2012 20:51

Egnatillverkade photoshopsbilder är nog en av det bästa att stöta på bloggar, helt otroligt vilken skaparkänsla ni har! Så min efterlysning: bloggar där det kan dyka upp några bilder tillverkade i photoshop. 

Foto: Annas Snickarbod


Hälsningar från Snickarboden

Presentation


Betong, trä, tyg, luffarslöjd, stål, färg och ännu lite mer betong - Ja, det är det som händer ute i Annas Snickarbod. Det är Dig jag vill inspirera lika gärna som jag vill bli inspirerad av dig så lämna gärna en rad eller två innan du går!

Det har blivit olika reaktioner om den omtala

Det har blivit olika reaktioner om videon Kony, vad tycker du?
 Suveränt!
 Bra budskap, men organisationen?
 Dåligt
 Vad/vem är Kony?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ annassnickarbod med Blogkeen
Följ annassnickarbod med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se